دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

واکنش آمریکا به نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ایران

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که به تداوم گفت‌وگوها با ایران برای احیای توافق هسته‌ای، بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ نیز متعهد است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 20
کد خبر: ۹۲۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  دولت آمریکا بامداد یکشنبه به پیروزی آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران واکنش نشان داد.

 

به نوشته خبرگزاری فرانسه، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که به تداوم گفت‌وگوها با ایران برای احیای توافق هسته‌ای، بعد از انتخابات نیز متعهد است.

 

در این بیانیه اما با تکرار اتهام‌زنی‌های بی‌اساس و نخ‌نما شده علیه جمهوری اسلامی ایران و به روال معمول دشمنی آمریکا با حماسه حضور مردم در انتخابات‌های متعدد، ادعا شده که انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰، «آزاد و عادلانه نبوده» است.

 

این ادعا در حالی است که تاکنون سران کشورهای مختلف مانند «ولادیمیر پوتین» رییس‌جمهور روسیه، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان، «برهم صالح» رئیس‌جمهور و «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق، «میگل دیاز کانل» رئیس جمهور کوبا، «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان، «محمد بن راشد آل مکتوم» نائب رئیس دولت امارات، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن، «هیثم بن طارق» سلطان عمان و «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر در پیام‌هایی جداگانه پیروزی آیت‌الله رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری را تبریک گفته‌اند.

 

پیش از این، اتحادیه اروپا اعلام کرده بود نشست رسمی کمیسیون مشترک برجام با حضور هیأت‌های ایران، گروه ۱+۴ و آمریکا روز یکشنبه در وین برگزار می‌شود. /فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار